×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Вікторія Довжик розповіла львівським школярам про формування бюджету

Голова комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради Вікторія Довжик зустрілася з львівськими школярами – учасниками проекту   «Friendly School»  і розповіла їм про основні засади формування бюджету.

У рамках цього проекту 10 шкільних команд підготували свої проекти і презентували комісії. Три проекти-переможці отримають фінансування з міського бюджету на їхню реалізацію у своїх школах.

Вікторія Довжик розповіла: «Самі діти підготували багато цікавих і різноманітних проектів. Це «Метеомайданчик», «Медіатека», «Швейна майстерня», «Медіарум», «Царство книги», «Сучасна майстерня для сучасних учнів», «Класна кімната на відкритому просторі» тощо. А реалізовувати їх будуть за кошти міського бюджету».

Для допомоги у подальшій роботі для школярів провели тренінги та лекції. Зокрема, голова комісії фінансів та планування бюджету ЛМР Вікторія Довжик розповіла учням, як реалізовувати проект, як складати бюджет для того, щоб потім змогти вчасно реалізовувати проект.

Довідково. Проект «Friendly School» реалізовується для школярів м. Львова третій рік поспіль. Завдяки йому школярі можуть покращити процеси або життя своєї школи з допомогою власних ідей.  У молодих головах сучасних школярів завжди багато ідей. Мета проекту — побачити перспективні ідеї та допомогти у їх реалізації. Адже це просто: зібрати групу друзів; разом придумати, як і чим можна покращити життя у школі чи її інфраструктуру; подати заявку на конкурс.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.