×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Ігор Телішевський: УКРОП допоміг зупинити незаконне будівництво на вул. Петлюри

Депутати Львівської міської ради від УКРОПу спільно з місцевими мешканцями домоглися, аби підприємець, який на вул. Петлюри, 37-А хотів звести офісну будівлю навколо комунальної бойлерної, розібрав свій будівельний майданчик. 
 
«Спільними зусиллями вдалось зупинити будівництво офісного центру навколо комунальної бойлерної на вул. Петлюри, 37-А. Мешканці вулиці Петлюри та прилеглих виступили категорично проти. За три дні активістами було зібрано більше 500 підписів проти будівництва. Я думаю, що забудовник зрозумів, що нічого там не зведе, тому вже розібрав будмайданчик», – зазначив депутат міськради від УКРОПУ, голова постійної комісії архітектури та містобудування Ігор Телішевський.
 
Також депутат додав, що підприємець має власним коштом повернути у попередній стан тротуар, який пошкоджено через облаштування будівельного майданчика.
 
Нагадаємо, днями на вул. Симона Петлюри, 37-А , де знаходиться будівля центрального теплового пункту Львівтеплоенерго, почали облаштовувати будівельний майданчик, який перекрив значну частину пішохідної зони. Як з’ясувалось згодом, на місці бойлерної підприємець хоче зводити офісний центр.
 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.