×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Укропівець занепокоєний відсутністю світлофорів на вулиці Личаківській у Львові

Депутат Львівської міської ради від УКРОПу  Ігор Зінкевич звернувся до в. о. директора ЛКП «Львівавтодор» Романа Познанського з вимогою встановити світлофори на вулиці Личаківській. За словами укропівця, вулиця Личаківська на ділянці від вулиці Мечникова до вулиці Долішньої вже відкрита для руху автотранспорту після ремонту, проте світлофори на перехрестях вулиць Личаківської та Мечникова, а також Личаківської, Мучної та Котика досі не встановлені.

«За наявною у мене інформацією, на згаданих перехрестях були встановлені світлофори фірми «Сварко», підключені до «Центру керування рухом» ввіреного Вам ЛКП «Львівавтодор». Ці світлофори були придбані за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках проекту із реконструкції вулично-дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів № 2 і 6», - йдеться у зверненні укропівця.

З огляду на цю інформацію Ігор Зінкевич вимагає надати йому інформацію про  теперішній стан демонтованих під час реконструкції вулиці Личаківській світлофорних об'єктів і їх місцеперебування.

«Також прошу терміново встановити на свої місця демонтовані із перехресть вулиць Личаківської і Мечникова, а також Личаківської, Котика і Мучної, а також підключити їх до «Центру керування рухом», - наголосив укропівець.