Версія для друку

Анонс прес-конференції

У вівторок, 10 квітня, відбудеться прес-конференція з нагоди перегляду документального фільму «Невольнича муза» про життя та поетичну творчість Ігоря Калинця в період 1972 -1981 років.

Початок: об 11.00 год.

Місце проведення: Львівська міська рада, пл. Ринок, 1, мала сесійна зала, каб. 230.

Учасники: Роман Грицевич, депутат ЛМР, Голова клубу української греко-католицької інтелігенції ; Ігор Калинець, поет, прозаїк, громадський діяч; Любомир Вежбинський та Надія Бодревич - автори фільму.

Довідка. Калинець Ігор Миронович – поет та прозаїк, один із чільних представників так званої «пізньошістдесятницької» генерації і дисидентсько-самвидавного руху в Україні, політв’язень, громадський діяч, Почесний доктор Львівського національного університету імені Івана Франка.

Автор 17- ти поетичних збірок, написаних у період між серединою шістдесятих та 1981 роком. Творчість Калинця суттєво вплинула на багатьох українських поетів пізніших поколінь, виявившись дуже суголосною найновішим поетичним пошукам.

 Перегляд документального фільму «Невольнича муза» про життя та поетичну творчість Ігоря  Калинця в неволі з 1972 по 1981 рр., відбудеться 11 квітня  о 17.00 за адресою м. Львів, вул. Музейна, 1 ( Львівський музей історії релігії).