Версія для друку

Мешканці вулиці Станційної просять відновити дорожнє покриття після каналізування

Два роки тому в будинках  мешканців вулиці Станційної з”явилась каналізація. Цьому передувало безліч запитів, звернень та меморандумів. Та все позаду - водовідведення є.

Та після каналізування вулиці  дорожнє полотно було відновлено не всюди. Саме тому люди вирішили звернутися до депутата, який представляє їхні інтереси у Львівській міській раді. Ірина Сердюк, в свою чергу,  звернулась до управління інженерного господарства: “До мене, як до депутата вкотре звернулися мешканці вул. Станційної щодо облаштування твердого дорожнього покриття на вищезазначеній вулиці. Оскільки у 2016-2017р. проводилась реконструкція вул. Зимновідської та Станційної ( з каналізуванням), однак після ремонту не було відновлено частину дорожнього полотна зокрема біля буд. №14,16,18, 20,21 довжиною приблизно 100 м.

Окрім того, щоб внести у проект з облаштування дорожнього полотна мешканці просять встановити дощові каналізації до своїх будинків, які розташовані в найнижчій горизонтальній площині стосовно інших будівель”.