×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львові відбулась конференція «Е-освіта: економіка та підприємництво»

У Львові відбулась конференція «Е-освіта: економіка та підприємництво». Участь у навчанні взяли вчителі економіки та учні-призери олімпіад з економіки, методисти, представники ІТ галузі.
Екс-міністр економічного розвитку та торгівлі Павло Шеремета розповів про «Співвідповідальність за економічний прорив», відомий ресторатор Марк Зархін висвітлив тему «Проривна стратегія «Львів - креативне місто», депутат Львівської міської ради Максим Коляда поділився думками на тему: «Симуляційні ігри у навчанні» та інші. Перед учасниками з вітальним словом виступив міський голова Львова Андрій Садовий.
Як повідомив депутат Львівської міської ради Андрій Пундор, конференція «Е-освіта: економіка та підприємництво» є продовженням ініціативи депутатської комісії конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва, управління економіки та ІТ управління ЛМР.
«Уже впродовж кількох років ми проводимо семінари, на яких навчаємо основам підприємності учнів. Спочатку ми запустили цей проект у Сихівському районі, а минулого року ініціатива була продовжена у всіх школах міста. Група учнів пройшла навчання у Львівській бізнес-школі, а тепер ми залучаємо вчителів. Наша мета – зробити їх учасниками процесу, адже якість знань залежить від вчителів, від того, як вони зможуть навчити дітей та заохотити. Для цього запрошуємо успішних бізнесменів, відомих людей, аби вони поділились своїми історіями успіху. Що буде далі? Навчання для вчителів, як вчити дітей підприємництву і включення в навчальний курс економіки, що означає, що всі учні міста в рамках навчання попрацюють зі своїми бізнес-ідеями».
Додамо, що конференція «Е-освіта: економіка та підприємництво» проходила в рамках циклу конференцій е-освіти, які проводить ІТ управління ЛМР. У минулому році учасники зустрічей дізнавалися про можливості мультибордів, обговорювали цікаві інноваційні рішення та підходи до навчання.