×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Депутатський запит щодо виділення з бюджету розвитку м.Львова на 2018р. коштів на завершення робіт по каналізуванню смт. Рудно

До мене, як депутата Львівської міської ради, постійно звертаються мешканці із запитаннями щодо завершення робіт  каналізування  смт. Рудно.

У бюджеті розвитку міста Львова на 2017 р. було передбачено 10 млн. грн. на першу чергу робіт, пов’язаних з каналізуваннм смт.Рудно. На даний час прокладання напірних колекторів знаходиться на стадії завершення.

Однак, мешканців турбує також питання виділення коштів для будівництва каналізаційної насосної станції, без якої неможливе функціонування системи водовідведення смт.Рудно.

З огляду на викладене та керуючись ст.49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та ст.ст. 11, 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»,

ПРОШУ:

  1. Передбачити у бюджеті розвитку м.Львова на 2018р. кошти на завершення в повному обсязі робіт з каналізування смт. Рудно, в тому числі будівництво каналізаційної насосної  станції.
  1. Виділити кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації для підключення до каналізаційної мережі ЗОШ №74, Дошкільного навчального закладу №180 та Амбулаторії сімейного типу.     

Письмову відповідь про результат розгляду даного запиту з долученням копій підтверджуючих документів прошу надіслати у 10-ти денний строк за адресою: м. Львів, пл. Ринок,1, каб.228, а також на електронну адресу: [email protected]