Версія для друку

До Дня Збройних сил України на Рясному відбулися змагання з паверліфтингу

Учора, 5 грудня, уже другий рік поспіль до Дня Збройних сил України у першому соціальному тренажерному залі «Купол» відбувся турнір із класичного паверліфтингу серед спортсменів-аматорів.

Змагалися дівчата і хлопці у вагових категоріях до 75 кг та 75 кг + у трьох дисциплінах – жим, тяга і присідання зі штангою. Серед гостей турніру були учасники АТО, волонтери депутати міської ради.

Як наголосив керівник управління молоді і спорту Львівської міської ради Антон Нікулін, такі змагання – це передусім популяризація масового спорту. Відтак потрібно максимально сприяти, аби у Львова з’являлося щонайбільше спортивних майданчиків, доступних спортзалів, де молодь зможе реалізовувати себе, активно проводити свій час.

«Впровадження соціальних спортивних програм із максимальним залученням молодих людей має бути у пріоритеті нашого міста»,  – погоджується і керівник фракції «Народний контроль» у Львівській міській раді Валерій Веремчук,

«Минуло лише півтора роки, як разом із побратимами-десантниками відкрили «Купол» у мікрорайоні Рясне-2, де не було жодного тренажерного залу. Хотіли, щоб у ньому могли поруч займатися бійці і місцева молодь. Зараз це одне із найбільш популярних місць у Рясному. Переконаний, що турніри лише додадуть їм азарту до активного способу життя, а маленькі, але приємні подарунки стануть позитивною мотивацією демонструвати свої можливості. А як кажуть у «Куполі»:  Твої сили – безмежні!», – прокоментував один із організаторів змагання, ветеран АТО, десантник Віталій Свінціцький.