×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Звернення до міського голови Андрія Садового щодо виділення коштів на ремонт вул. Котлярської у бюджеті розвитку

Вкотре змушений звернутись до Вас щодо питання ремонту вулиці Котлярської у м. Львові, яке тривалий час продовжує залишатись невирішеною проблемою. В результаті цього потерпають тисячі мешканців міста і сотні водіїв: на вибоїнах і ямах дорожнього покриття нищаться транспортні засоби, існує високий ризик отримання травм пішоходами, зокрема й людьми похилого віку.

На особистому прийомі з Вами та мешканцями вулиці Котлярської, а також за моєї участі,  який відбувся 5 вересня 2017 року, Ви пообіцяли заявникам, що в поточному році Львівська міська рада розіграє тендер щодо ремонту даної вулиці. Станом на сьогодні, мешканці не отримали відповіді по результатах зустрічі саме від Вас.

Хочу зауважити, що для того щоб розіграти тендер необхідно виділити кошти. Тому, прошу Вас на наступному пленарному засіданні внести зміни до бюджету розвитку для скерування необхідних коштів на ремонт вищезазначеної вулиці.

Ми з Вами розуміємо, що кошти є чималими, але потреба територіальної громади м. Львова є теж нагальною і вказаний проект необхідно почати реалізовувати ще у 2017 році, оскільки вже є вся технічна документація та пройдені необхідні експертизи. Відповідно, кошти потрібно передбачити терміново, щоб пройти всі необхідні тендерні процедури.

Таким чином, на основі усього вищезазначеного та керуючись ст.ст. 13, 21 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», ст. 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», прошу Вас винести на наступне пленарне засідання сесії міської ради пропозиції щодо включення ремонтних робіт вул. Котлярської до бюджету розвитку ще у 2017 р.

Про результати розгляду цього звернення прошу повідомити мене у 10-ти денний строк.