Версія для друку

На вул. Городоцькій, 166 закінчили влаштування хідників та спусків

Роботи із влаштування хідників та відкосів біля мосту на вул.Городоцькій, 166 завершені. Про це йдеться у відповіді департаменту житлової господарства та інфраструктури ЛМР на депутатський запит Сергія Іваха.

Як повідомив депутат, реконструкція мосту на вул.Городоцькій тривала з червня 2016 року, під час якої проїжджу частину розширили для чотирьох смуг, посилили конструкцію шляхопроводу, зробили через нього переходи інженерних мереж. Натомість не завершили увесь обсяг робіт щодо пішохідних хідників та спусків. 

«Ще на початку своєї каденції звернув увагу на гостру необхідність капітального ремонту мосту на вул. Городоцькій, якого ще 2013 року визнали аварійним. Ситуація була дуже небезпечною, оскільки під мостом проходять залізничні колії, на які старі конструкції, вкриті корозією, могли обвалитись будь-якої миті. І незважаючи на те, що роботи завершились ще на початку року, ремонт тротуарних  доріжок та спусків біля мосту так і не був до кінця завершений», - зазначив Сергій Івах. 

Як йдеться у листі, зазначені роботи виконано окрім ділянки тротуару біля будинку №1 на вул. Фабричній, оскільки на цій ділянці виникли додаткові роботи – гідроізоляція стін будинку та промивання системи дощової каналізації.