×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Депутатський запит Мирослава Данилківа щодо проведення ремонту тротуару та сходів національного музею ім. А.Шептицького

Неодноразово керівництво Національного музею ім. Андрея Шептицького зверталось до Галицької районної адміністрації про необхідність здійснення ремонту сходів та тротуарів біля музею. Однак, у відповідь на свої звернення щоразу отримують аргументи про обмежені кошти та потребу їх виділення на більш пошкоджені об’єкти. Однак, сходи знаходяться в поганому стані, тротуарна плитка сильно пошкоджена, місцями взагалі відсутня. Тут давно не проводились ніякі ремонтні роботи.

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького — національний художній музей, одна з найвизначніших в Україні скарбниць пам'яток національної культури і мистецтва. Основний корпус музею знаходиться за адресою проспект Свободи, 20. Будівля  збудована на межі XIXXX століть і є останньою значною спорудою періоду історизму в архітектурі Львова.

Музей є архітектурною окрасою центральної частини міста. Представлені експозиції та виставки музею викликають особливий інтерес, як в містян, так і в гостей міста. Тому приведення території біля музею в належний стан є вкрай необхідним.

Зважаючи на вищевикладене, керуючись ст.ст. 19, 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», ст. 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні,

ПРОШУ:

Здійснити ремонт сходів та тротуарів біля національного музею ім. А.Шептицького.

Письмову відповідь про результат розгляду даного запиту, прийняті рішення та вжиті заходи з долученням копій підтверджуючих документів прошу надіслати у 10-тиденний строк за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 227, а також на електронну адресу: [email protected].