×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Уляна Пак: «Тішуся, що у Львові є такий соціально відповідальний бізнес»

Депутат Львівської міської ради, співініціатор проекту "Львів дружній до дітей" Уляна Пак  відвідала презентацію відкриття представницького офісу "Клініки Заблоцького" у ТРЦ "Вікторія Гарденс".

За її словами, це унікальний формат, бо передбачає, що абсолютно безкоштовно кваліфіковані лікарі-стоматологи виконують відеоогляд, навчають чищенню зубів та дають рекомендації щодо правильного підбору засобів з догляду за порожниною рота.  І скористатись цим можуть як дітки, так і дорослі.  А ще, це виглядає як розвага і двометрові  різнокольорові щітки викливають у дітей захоплення. З цією забавкою вони із задоволенням фотографуються.

«Маючи дітей,  мусиш весь час стежити не тільки за своїм здоров'ям, але  й за здоров'ям  дітей. Особливо, якщо це стосується такої сфери як лікування зубів. Адже всі ми, навіть дорослі, часто боїмося стоматологів. А цей страх підсвідомо передається нашим дітям. Виявляється, якщо регулярно робити професійну чистку зубів (що абсолютно безболісно) та правильно чистити зубки між процедурами, то ризик виникнення стоматологічних захворювань у дітей мінімальний. А це означає,що і страху не буде. Адже страшно, коли болить. Мені як мамі це дуже важливо,- стверджує Уляна Пак.

Як співініціатор проекту "Львів дружній до дітей" тішуся, що у Львові є такий соціально-відповідальний бізнес, котрий здатен інвестувати власні кошти та зусилля у здоров'я як зовсім маленьких, так і дорослих львів'ян».