×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Дитячий садочок на вул. Кульпарківській, 182 відчинив свої двері для малят

Почав функціонувати дитячий садочок №168 за адресою:  Кульпарківській, 182. Як повідомила депутат Уляна Пак, на цей час ДНЗ відвідує 140 дітей, працює шість із чотирнадцяти  груп. Проте з вересня групи доукомплектують  і дитяча установа працюватиме із стовідсотковим заповненням.

«Ще з 2009 року будівля була зруйнована, але існував величезний запит від громадськості на садочок. Завдяки активній позиції громади вдалось відновити його. І сьогодні діти уже мають можливість відвідувати оновлений, відремонтований садочок. У ДНЗ є добре облаштовані кухня, пральня, сучасні меблі та постіль».

Зі слів Уляни Пак, депутати Львівської міської ради скерували чималі кошти на відновлення дитячого садочку, спочатку - 14 млн.грн., потім - ще 3 млн.грн.   Наразі будуть скеровані ще додаткові кошти на облаштування території.

«У першу чергу хочу подякувати громаді за активну позицію, адже завдяки спільним зусиллям на цьому місці не виросла жодна новобудова, а був збережений садочок. Радію, що та потреба, яка є у Залізничному районі у місцях в садочках, уже частково вирішується».    

IMG_2155.jpg

 

 

IMG_2154.jpg