×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Депутати просять повернути громаді Львова приміщення медичних закладів

Повернути у власніть громади Львова приміщення медичних закладів, які свого часу були передані обласній раді і тепер готуються до вивільнення, просять депутати Львівської міської ради. Звернення оприлюднив депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» Ігор Стояновський.

«Львівською міською радою було передано у користування ряд приміщень, які належать громаді Львова, для потреб обласних лікувальних закладів, зокрема Комунальному закладу Львівської обласної ради «Львівський шкірно-венерологічний диспансер» та МО «Фтизіопульмонологія». На сьогоднішній день приміщення, які були передані, а саме будівлі за адресами: вул. Замарстинівська, 83, вул. Замарстинівська, 81, вул. Кордуби, 4а, вул. Устияновича, 14, Лемківська, 24, вул. Замарстинівська, 274, Личаківська, 233, і наразі використовуються медичними закладами Львівської обласної ради, проте у зв’язку з передбаченою оптимізацією готуються до вивільнення», - заявив Ігор Стояновський.

На переконання депутата, ці приміщення мають використовуватись за призначенням.

«Ми просимо повернути ці приміщення громаді Львова та облаштувати міські заклади охорони здоров’я та амбулаторії сімейної медицини», - заначив депутат.
Звернення адресовано голові Львівської обласної ради Олександру Ганущину, голові постійної депутатської комісії з питань охорони здоров'я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту ЛОР Михайлові Гичці та голові постійної депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації ЛОР Ігорю Комарницькому.