×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Версія для друку

У Львові відкриють поліграфічний навчально-практичний центр

12 травня компанія „Xerox” відкриє у Львові навчально-практичний центр. Працюватиме він на базі „Ставропігійського вищого професійного училища”, що на вул. І.Федорова, 9.                        

За словами організаторів, відкриття центру у Львові є символічним, адже в цьому році відзначаємо 760 років Львову, 430 років Ставропігійському братству та 110 років компанії „Xerox”.

На думку Альберта Тєдєєва, генерального директора “Ксерокс (Україна) ЛТД”, відкриття Центру дасть можливість фахівцям поліграфічної галузі вдосконалити свій професійний рівень.

„Саме в цій будівлі  Іван Федоров відкрив свою друкарню та друкував перші книги на території України. Його естафету перейняло Ставропігійське братство і впродовж наступних чотирьох з половиною століть дане приміщення не змінювало свого основного призначення: тут друкували і вчились друку. А відтепер, майбутні поліграфісти зможуть навчатись цифровому друку на обладнанні однієї з найбільш інноваційних компаній світу. Ми прагнемо, щоби наші студенти відповідали запитам сучасного ринку праці”, - зазначила Ірина Бурак, директор Ставропігійського ВПУ.

„Подібна модель співпраці між навчальним закладом та лідером ринку є ідеальною формулою для професійної освіти. Сподіваємось, що досвід Ставропігійського училища зможуть запозичити й інші освітні заклади Львова та України”, - каже Максим Коляда, депутат Львівської міської ради фракції “Об’єднання “Самопоміч”, заступник голови  постійної комісії з питань конкурентноспроможності, сталого розвитку та підприємництва.

Анонс

Відкриття навчально-практичного центру поліграфічного виробництва з використання обладнання «Xerox» відбудеться у четвер, 12 травня о 12 год. 30 хв. у приміщенні «Ставропігійського вищого професійного училища м. Львова», вулиця І.Федодова, 9, 1 поверх.