Версія для друку

Не надавати приміщення в оренду російському бізнесу у Львові – один із дієвих способів в тилу протистояти російській агресії

Сьогодні, 17 березня 2016 року, на сесії Львівської міської ради Іван Гринда, депутат Львівської міської ради від партії УКРОП закликав львів’ян до реального протистояння російській експансії – не співпрацювати із російськими бізнесменами, не надавати в оренду приміщення для роботи представникам країни – агресора.
« Депутати фракції "Українське об’єднання патріотів - УКРОП" у Львівській міській раді офіційно звертається до представників львівського бізнесу переглянути свою співпрацю з структурами, пов'язаними з країною-агресором. Йдеться про надання в оренду приміщень та інші види співпраці, які дотують російський бізнес», - йдеться у зверненні.
Львів’яни від початку АТО не купують російських товарів, протестують проти роботи на Львівщині російських банків, торгових мереж тощо. Проте, люди, які декларують себе патріотами, продовжують надавати приміщення представникам російського бізнесу, вести із ними справи і влаштовувати розваги за російські гроші.
Іван Гринда: «Війна тримається на грошах. Гроші у російську казну поступають із податків, що сплачує російський бізнес. І за яким офшором не ховалась би російська фірма, так, чи інакше, кошти від її доходів потраплять у Росію. Чи можна мати чисту совість, усвідомлюючи, що допомагаючи, співпрацюючи з російськими бізнесменами у Львові, ти поповнюєш казну держави, що вбиває українських солдат на Сході?»