×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 128
Неможливо завантажити XML-файл

Львів’янам пропонують обрати, що продавати у шкільних їдальнях

Переглянути асортимент продуктів у шкільних їдальнях Львова та забезпечити продаж виключно здорової їжі замість крекерів, солодощів і напоїв з   емульгаторами та барвниками – таку електронну петицію до Львівської міської ради зареєструвало “Об’єднання “Самопоміч”.

 “У школах має бути тільки корисна їжа. Спільно з активістами кампанії “Здорове місто” ми відвідали кілька шкільних їдалень та виявили, що дітям пропонують швидкий перекус з небезпекою для здоров’я. Синтетичні барвники, ароматизатори, підсилювачі смаку, консерванти неприпустимі у раціоні наших дітей”, - каже лікар, депутат Львівської міської ради фракції “Об’єднання “Самопоміч” Андрій Дворакевич.

 Тому “Самопоміч” ініціює запровадження здорового та корисного харчування у шкільних їдальнях не лише під час сніданків та комплексних обідів. “Ми закликаємо львів’ян взяти участь в опитуванні та обрати, що варто продавати у їдальнях та підтримати електронну петицію”, - каже Андрій Дворакевич.

 Депутат зазначив, що ініціюватиме обговорення цього питання на сесії Львівської міської ради у четвер. “Нам спільно з депутатами, профільними комісіями, виконавчою владою та громадськістю потрібно розробити міську програму з формування стандарту якості харчування у школах”, - зазначив Андрій Дворакевич.