×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 126
Неможливо завантажити XML-файл

Львівські депутати-укропівці об’єднують зусилля із громадськими активістами у боротьбі із незаконними забудовами Львова

b_431_237_16777215_00_http___i.imgur.com_5WxpTLV.jpg28 січня у центральному офісі Львівської обласної регіональної парторганізації УКРОП пройшла перша зустріч активістів із Громадської ініціативи «Народна дія» та депутатів-укропівців Львівської міської ради.

Домовились об’єднати зусилля у боротьбі з незаконними забудовами в місті Львові. Обговорили перші кроки, що необхідно здійснити для припинення свавілля забудовників із згоди державних чиновників та слабкого реагування правоохоронних органів.

Громадські активісти з «Народної дії», яких об’єднала боротьба з незаконними забудовниками та депутати-укропівці Ігор Телішевський,голова комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища, Ігор Зінкевич член комісії з питань землекористування, Любомир Босаневич,член комісії фінансів та планування бюджету готові спільно напрацювати програму дій.  Це зробить максимально прозорою процедуру отримання ділянок під будівництво та приватизацію земельних ділянок у Львові.

Водночас на зустрічі домовились про спільні дії з припинення незаконних забудов, роботи на яких тривають навіть після порушення кримінальних справ. На найближчих засіданнях Львівської міської ради депутати мають намір заслухати прокуратуру щодо ходу розслідувань справ щодо ведення незаконного будівництва в місті та кількості осіб, яким з цього приводу висунули звинувачення. Громадські активісти допоможуть підготувати матеріали до слухання.

Нагадаємо, що 14 січня 2016 року на пленарному засіданні Львівської міської ради депутати підтримали пропозицію Ігоря Телішевського заслухати районних прокурорів міста Львова щодо стану розслідування справ про незаконні забудови. 

Телішевський Ігор Зіновійович