×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 126
Неможливо завантажити XML-файл

Учасники бойових дій та члени їх родин безкоштовно лікуватимуться в обласному центрі репродуктивного здоров’я

Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення надаватиме безкоштовне лікування учасникам бойових дій та їх родинам. Така програма  діятиме у рамках співпраці медичного закладу із Центром надання послуг учасникам бойових дій.

Про це йшлось сьогодні, 27 січня, під час спільної зустрічі представників медичної установи, Центру надання послуг учасникам бойових дій, мерії, депутатського корпусу Львівської міської та обласної рад.

За словами директора Львівського обласного центру репродуктивного здоров’я населення Марії Малачинської, учасникам бойових дій та їх родинам надаватимуть медичні консультації, послуги з діагностики та лікування у питаннях планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я, психологічну допомогу.

Як повідомила депутат Львівської міської ради фракції «Об’єднання «Самопоміч», волонтер Центру надання послуг учасникам бойових дій Олена Пасевич, робота над Програмою співпраці ще триває, однак вже зараз учасники бойових дій та члени їх родин можуть звертатись у клініку за лікуванням чи консультацією.

Також у Центрі надання послуг учасникам бойових дій напрацьовують пропозиції щодо співпраці з усіма зацікавленими середовищами.

«Є пропозиції щодо програми стоматологічних  послуг, оздоровлення дітей, тобто санітарно-курортного лікування, ремонтних робіт у помешканнях учасників АТО та їхніх сімей. Чимало спеціалізованих та приватних медичних закладів також готові співпрацювати, аби бійці та їх сім’ї мали безкоштовний доступ до різних медичних послуг. Усі ці пропозиції ми зараз опрацьовуємо, будемо спільно розглядати із представниками виконавчих органів та депутатським корпусом, – каже Олена Пасевич. – Також запрошуємо до співпраці громадські організації, благодійні фонди, аби об’єднати зусилля для надання ефективнішої допомоги нашим бійцям та їх родинам».

Нагадаємо, поки у приміщенні на Пекарській, 41 проводять підготовчі роботи, Львівський центр допомоги учасникам бойових дій уже активно працює у приміщенні Личаківської райадміністрації за адресою м. Львів, вул. Левицького, 67, к. 100 (Личаківська районна адміністрація), тел.: (032) 254-62-04.

Пасевич Олена Вікторівна