×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 125
Версія для друку

Валерій Веремчук розповів гімназистам про те, як це бути волонтером

b_250_0_16777215_00_images_stories_deputaty_6_sklykannya_veremchuk1.jpg

Керівник «Народної Самооборони» Львівщини, голова Львівського обласного осередку політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Валерій Веремчук розповів учням Львівської класичної гімназії про те,  як це бути волонтером.  Зустріч із школярами відбулася з нагоди Дня захисника України.

Гімназисти змогли дізнатися про масштабність волонтерської діяльності. Позаяк, на часі війни, свідомі громадяни організувалися у потужну команду, яка покладаючись виключно на свої сили, змогла допомогти українській армії  як матеріально, так і морально.

«З дитячих очей видно, що їх цікавить волонтерство, враховуючи ситуацію в країні. У них є жага допомогти бійцям.  І вони це роблять. Часто-густо діти пишуть листівки, малюють ілюстрації, а відтак, дякують солдатам за те, що вони можуть вчитися у школі не чуючи свисту куль над головами. Спілкування волонтерів зі школярами зараз на часі. Позаяк, саме в школі формуються патріоти, які вже захищають Україну на передовій, та ті, які  готові її боронити завтра», - зазначив Валерій Веремчук. 

Додамо, що «Народна Самооборона» Львівщини вже відправила на схід 17 караванів допомогою. Це близько 750 тонн амуніції, продуктів харчування, медикаментів тощо. Ба більше.  За весь час діяльності волонтери «Народної Самооборони» закупили та передали на Схід 50 тепловізорів, 30 автомобілів, 3500 одиниць форми, 2140 бронежилетів, майже 3000 шоломів, 1500 тактичних рукавиць, понад тисячу тактичних окулярів тощо. 

Веремчук Валерій Миколайович