×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 125
Неможливо завантажити XML-файл

«Громадський рух «Народний контроль» обговорює з львів’янам ризики від запропонованих змін до Конституції

b_250_0_16777215_00_images_stories_deputaty_6_sklykannya_veremchuk1.jpgПротягом усього цього тижня активісти політичної партії  «Громадського руху «Народний контроль» пояснюють суспільству, чому запропоновані зміни до Конституції становлять загрозу для територіальної цілісності України і суперечать інтересам громадян.
 «Внесення змін до Конституції – це не питання Президента чи Парламенту, це те, що має вирішувати громада, а вона навіть не ознайомлена з ними. Тому ми хочемо пояснити людям, що чекатиме Україну, якщо Конституцію буде змінено, і чому народні депутати, члени політичної партії  «Громадський рух «Народний контроль» власне голосував ПРОТИ ці зміни», - зазначив лідер «Громадського руху «Народний контроль» Дмитро Добродомов.
Аби донести інформацію до суспільства на території всієї України «Громадський рух «Народний контроль»  встановив інформаційні куби, де детально та зрозуміло зображені всі ризики запропонованих змін. Зокрема, прийти та ознайомитися з інформацію містяни можуть на ключових об’єктах свого району.
«У запропонованих  змінах до закону передбачена амністія для бойовиків, що вбивають українських солдат. Також  в угодах сказано, що сепаратисти самі формуватимуть міліцію, правоохоронні органи та прокуратуру. Фактично Росія нав’язує Україні ярмо, що може привести до знищення нашої держави. Ми прагнемо донести цю інформацію до людей, аби разом змусити Президента відмінити запропоновані зміни», – наголосив  депутат Львівської міської ради,  керівник Львівського обласного осередку політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Валерій Веремчук.
Додамо, що «Громадський рух «Народний контроль» раніше зробив заяву щодо внесення змін до Конституції та голосували ПРОТИ за запропоновані зміни до Основного Закону України. 

Веремчук Валерій Миколайович