×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 125
Версія для друку

Грошова премія для вчителів та працівників культури

b_250_0_16777215_00_images_stories_deputaty_6_sklykannya_veremchuk1.jpgУ Львові депутатський склад пропонує включити у міський бюджет програму «Дитячий тренер» та «Успішний вчитель», на які виділити по 2,5 млн. гривень.  Таку ініціативу підтримують члени депутатської групи «Народного Контролю» у ЛМР.
 «Насправді,  зараз є добра традиція і бажання депутатського корпусу  та й міської ради в цілому заохочувати людей, які працюють в бюджетній сфері, зокрема це – вчителі загальноосвітніх закладів, працівники культури, дитячі спортивні тренери. Їх потрібно відзначати грошовими преміями, адже та оплата праці, яку вони отримують, є дуже малою. Ми будемо закладати й індексацію зарплати, а це понад 30 млн. гривень та по 2,5 млн. гривень  для нагороди  «Успішний вчитель» й «Дитячий тренер». Нагороду зможуть отримати 100 вчителів, відповідно – це премії в розмірі 25 тис гривень для кожного педагога, який самовіддано виховує, навчає маленьких львів’ян у школах. Ми розуміємо, що вони формують свідомість громадянина, патріота. Це такий вияв поваги до вчительської праці, до людей, які вчили кожного з нас поряд з батьками, священиком та церквою, тому я переконаний, що – це правильне рішення, яке обов’язково треба підтримати», - розповідає голова  депутатської групи «Народний Контроль» у Львівській міській раді Валерій Веремчук.
Додамо, розробити положення та критерії, за якими визначатимуть переможців, депутатський корпус доручив виконавчому комітету ЛМР.

Веремчук Валерій Миколайович