×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Неможливо завантажити XML-файл

Бойкот "бюджетної сесії" - це зневага до громади міста

b_250_0_16777215_00_images_stories_deputaty_6_sklykannya_krachkovskyy.jpgПро це йдеться в заяві фракцій УДАРу, «Народного руху», «Нашої України» та РХП, яку виголосив голова депутатської фракції УДАРу у Львівській міській раді Анатолій Крачковський.
У заяві депутати наголосили, що необхідно невідкладно приймати бюджет Львова для нормального функціонування усіх служб та установ міста.

«Відповідно до внесених змін до бюджетного кодексу України, утримання шкіл та фінансування галузі охорони здоров’я тепер здійснюватиметься за рахунок субвенцій з держбюджету. А без прийняття міського бюджету отримати їх буде фактично неможливо, а значить, неможливо буде виплатити зарплату вчителям та медикам. Тому вважаємо, що затягування розгляду та ухвалення бюджету – це не лише приклад безвідповідальної поведінки, а й потурання агресору шляхом розхитування ситуації. Закликаємо колег керуватись не політичними обставинами, а здоровим глуздом», – йдеться у заяві депутатів.
Депутат, також, наголосив, що Україна сьогодні знаходиться неоголошеної війни, яка проявляється в тому числі, й через економічну агресію. Одним з найефективніших шляхів захисту від цієї агресії та загроз, що вона несе, мали б стати позитивні економічні зміни в країні. Однак, почати реформи можна лише прийнявши Державний бюджет та місцеві бюджети.
« Ще 10 днів тому усім депутатам надіслали проект бюджету. Ми вважаємо, що відкладати це не лише безвідповідально, але й потурання агресору», – відзначив Анатолій Крачковський. Крім цього, підписанти заяви закликали своїх колег керуватись не політичними обставинами, а інтересами громади. «Ігнорування бюджетної сесії в настільки скрутний час – це неповага до тих колег, які прийшли, і до громади, яка чекає на бюджет», – сказав депутат.
Нагадаємо, на сьогодні, 15 січня була запланована сесія Львівської міської ради, на якій депутати мали розглянути бюджет міста на 2015 рік. Однак, зранку у сесійній залі зареєструвалось лише 38 депутатів, відтак, сесію міськради перенесено на понеділок 19 січня 2015 року.

Прес-служба Львівської обласної організації партії "УДАР"

Крачковський Анатолій Володимирович