×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Федерація Регбі Львівщини передала гуманітарну допомогу центру "Незламні матусі"

Федерація Регбі Львівщини за сприяння "Post Angeles Lviv" сформувала та передала Центру матері і дитини "Незламні матусі" гуманітарні бокси для всіх дітей, які у ньому мешкають - розповідає Президент Федерації регбі Львівщини, голова фракції "Європейська Солідарність" у Львівській міській раді Петро Адамик.
 
"У гуманітарних боксах, які ми передали, дітки знайдуть багато іграшок, смаколиків та інші потрібні речі. Все це ми сформували згідно з віком та ростом діток. А незламні матусі отримали продуктові та гігієнічні набори, які складали після їхніх побажань. Сподіваюся, що наша допомога принесе радість та втіху цим сміливим сім'ям. Дякую усім нашим партнерам за підтримку! Дякую усім сім'ям, а також керівниці Центру, пані Ользі за ці особливі миті спілкування та за незламну віру у наше майбутнє, майбутнє наших дітей", - додав Петро Адамик.
 
Нагадаємо, напередодні депутати Львівської міської ради завітали до Центру матері та дитини "Незламні матусі" з нагоди Дня вишиванки, аби подарувати діткам вишиті сорочки та поспілкуватися з їхніми матусями.
 
Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією Львівської міської ради.