×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Підприємцям відшкодують 50% вартості електрогенераторів – Олекса Возняк

Львівська міська рада прийняла рішення про відшкодування 50% вартості електрогенераторів бізнесу. На сесії затвердили перелік підприємців, які можуть скористатись компенсацією з міського бюджету – про це розповів Олекса Возняк, депутат фракції «Голос».

 За його словами, львівські підприємці зможуть отримати допомогу від міста у розмірі не більше 80 тис. гривень на закупівлю електрогенераторів для своєї роботи.

«Спершу Львівська міська рада планувала, що ваучерну підтримку одержать лише заклади харчування та продуктові магазини, окрім алкомаркетів. Проте вдалося розширити цей перелік та додати до списку ще приватні школи, садки, аптеки та перукарні. Таке рішення сесії Львівської міськради дозволить не лише допомогти бізнесу, а й дасть змогу збільшити кількість точок, які працюватимуть при відсутності електропостачання», – наголосив депутат.

За словами Олекси Возняка, підприємці, крім фінансової допомоги від міста, отримують зобов’язання надавати мешканцям міста вільний доступ до своїх приміщень, щоб ті могли зарядити гаджети, скористатись доступом до WiFi чи просто зігрітися.

 «Таке рішення у час повномасштабної війни дуже потрібне, адже ворог навмисно нищить нашу критичну інфраструктуру в очікуванні на те, що наша економіка зупиниться. Переконаний, що нам вдасться справитися з цим випробуванням, і Львівська міська рада й надалі допомагатиме львівським підприємцям, аби ми разом могли втримати нашу економіку», – відзначив депутат «Голосу».

 Більше про програму компенсації 50% вартості генераторів львівським підприємцям можна дізнатися тут – https://cutt.ly/s12ki59.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією Львівської міської ради.