Версія для друку

Медичне обладнання для реабілітації отримали медичні заклади Львівщини

Цінні і такі необхідні зараз засоби пересування та реабілітації Центру допомоги сім'ям учасників АТО та Народній Самообороні Львівщини передали австрійські волонтери Marina Biewald та Alex Biewald . Уже багато років вони збирають та відправляють в Україну все необхідне разом з громадською організацією Humanitäre Hilfe für Ukraine . 
 
Депутатка Львівської міської ради фракції ВАРТА  Неля Васюта розповіла, що нещодавно вдалося отримати і розподілити велику кількість медичного обладнання в різні установи та в користування пораненим бійцям.
 
"Команді  ГО  "Українське Капеланство" з м.Знам'янка  завантажили ролятори, крісла колісні та теплий одяг, які вони передадуть  у будинок для літніх людей, яких евакуювали з- під обстрілів.
 
Функціональні ліжка, ролятори та крісла колісні допоможуть у Стрілківській громаді Самбірського району, де також прийняли кілька сотень ВПО на проживання. Дякую Іван Пикус , що турбуєшся про свою громаду.
b_650_866_16777215_00_images_sofi_FB_IMG_1666687609268_(1).jpg
 
Волонтери Центр допомоги ветеранам АТО «Фенікс» отримали інвалідні візочки та ортези для поранених бійців, які проходять в них  реабілітацію. 
Volodimir Wolt особисто завезе милиці у військові шпиталі, які розміщені на передовій. 
 
Для поранених бійців у госпіталь передали 20 пар милиць та електровізок. 
 
Також вже не вперше передаємо допомогу ГО Група Активної Реабілітації . Волонтери організації добре знають потреби осіб з інвалідністю та адресно передадуть всі отримані в нас засоби людям, які їх потребують.
 
Також щиро дякуємо всім волонтерам та благодійникам з Тіролю, які долучаються до  проекту гуманітарної допомоги для України, ми цінуємо вашу  підтримку", - зазначила Неля Васюта.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією Львівської міської ради.