Версія для друку

У Львові створять Національний реабілітаційний центр «UNBROKEN»

 

 

Україна та Австрія домовились про економічну співпрацю у реалізації та розвитку спільних проектів. Зокрема у Львові створять Національний реабілітаційний центр «UNBROKEN», про це розповів депутат фракції "Європейська Солідарність", член комісії фінансів та планування бюджету Назарій Бербека.

"Напередодні у Першому територіальному медичному об’єднанні ми провели виїзне засідання комісії фінансів, спільно ще з двома депутатськими комісіями – земельною та медичною. Проговорили можливість передачі земельної ділянки біля Лікарні швидкої допомоги на вул. Миколайчука у власність держави. Такий крок потрібний для реалізації проекту «UNBROKEN». У майбутньому буде підписаний меморандум між нашим містом і державою, щодо фінансування будівництва реабілітаційного центру. А вже після завершення, його передадуть у власність Львівської ТГ", - Назарій Бербека.

Національний реабілітаційний центр «UNBROKEN» - важливий проект для України та Львова зокрема. Він буде займатись високотехнологічною хірургією – реконструктивною, пластичною тощо. Тут надаватимуть усі види послуг для фізичної та психологічної реабілітації, які українці раніше отримували закордоном. Після будівництва центру це стане можливим в Україні.

Далі рішення за депутатами Львівської міської ради, які зберуться на сесію вже наступного тижня.