×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Фракція ВАРТА отримала найвищі оцінки незалежних експертів, - моніторинг «Опори»

За результатами проведення «Атестації депутатів місцевих рад: перший рік повноважень ЛМР» громадянської мережі «Опора» роботу фракції ВАРТА визнано однією з найкращих.
 
Депутати ВАРТИ продемонстрували з усіх критеріїв моніторингу стабільно високі показники. Зокрема, відкритість і прозорість, доброчесність, підзвітність. 
 
Загалом, за даними «Опори», моніторинг засвідчив доволі високий рівень відкритості новообраного депутатського корпусу Львова для громадськості.
Якщо говорити детальніше, то оцінювання першого року діяльності кожного із депутатів Львівської міської ради відбувалось за шкалою від 0 до 5 балів. Тож найвищий цьогорічний бал - 4 отримали усі депутати нашої фракції!
 
 А це – Юрій Мартинюк, Наталія Шелестак - депутат Львівської міської ради, Ігор Зінкевич, Валерій Веремчук Тарас Ворко Неля Васюта Орест Печенко.
 
Вартові мають традиційно високі показники з відвідування та проведення депутатських комісій, пленарних засідань, виступів та подачі депутатських запитів. 
 
Також окремо проводилось експертне опитування, участь в якому взяли 28 осіб із журналістського, громадського і академічного середовищ. За його результатами було сформовано показники у вигляді відсоткового відношення оцінок за кожного з обранців. За цим опитуванням друге і третє місця серед 64 депутатів розділили Ігор Зінкевич та Валерій Веремчук – по 19 балів. 
 
Крім цього, експерти перевірили звітування міських обранців. За підсумками депутатської діяльності у 2021 році звіт на Інформаційному порталі оприлюднили 24 з 64 обранців (37,5%). Найкращий показник звітування у депутатів фракцій “ВАРТА” та “Голос” (наявні звіти усіх депутатів).
 
Щодо інформації про графік, час і місце прийому громадян у фракційному зрізі статистика відвідування пленарних засідань виглядає так: найкращий показник – 96% відвіданих засідань у фракції партій “ВАРТА” та “Європейська Солідарність.
 
Детальніше ознайомитись із моніторингом можна за посиланням:
 
Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією Львівської міської ради.