×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Про зрадоньку у соцмережах

Все частіше чую в розмовах і зустрічається у соцмережах: то допомога не доїзджає на фронт, то біженці не такі, якісь російськомовні і підозрілі, то Маріуполь військові здають, то ЗМІ вказують на  військові позиції, то переговорники здають державні інтереси і т.д.

Розумію, 24 день війни для багатьох емоційно виснажливо і важко, але є одне але...хочемо перемоги мусимо тримати стрій, тому:

Маєте факти продажу чи крадіжки гуманітарки -  негайно звернення у поліцію, СБУ чи тероборону. В час війни мовчати - означає допомагати ворогу. Не має таких фактів - не поширюйте фейків і закривайте рот провокаторам.

Біженці не подобаються - є факти колоборанства - алгоритм той же - СБУ, поліція, тероборона. Немає -  не нарікайте, а допомагайте,  вони не від солодкого життя опинилися тут, справді хочете помінятись місцями?

ЗСУ не так воюють - йдіть і зробіть то краще, інакше або помагайте або просто мовчіть.

Зрозумійте, вперше за понад 100 років ми воюємо з москалями як держава, а не партизани і вперше за понад 300 років маємо реальний шанс їх перемогти.   На нашій стороні світ і правда.

Тож добре робімо свою роботу, допомагаймо одне одному та ЗСУ,  будьмо пильні та мудрі, віримо у  свою державу і все буде Україна!

 

 

 

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.