Версія для друку

Депутати Самопомочі вступають у тероборону

У перший день роботи Центру рекрутингу територіальної оборони у Львові відразу три депутати Самопомочі написали заяви на вступ у територіальну оборону: я — Євген Бойко, мій колега Андрій Шевців та Роман Кізима з Львівської обласної ради. У процесі збору документів також голова фракції Самопоміч у ЛМР Вікторія Довжик.

У  міському центрі рекрутингу кожен доброволець може отримати всю необхідну інформацію та допомогу, аби швидко пройти всі комісії у військкоматах та підписати контракт резервіста. Тут є фахівці, які розкажуть, які документи потрібні, у який військкомат звернутися та як пройти медкомісію.

Усі, хто запишеться у резерв, згодом братиме участь у навчаннях на військових базах та полігонах. До того — цивільне життя не змінюватиметься, кожен ходитиме на роботу та займатиметься своїми справами. Але паралельно ми — готуємося.

Центр рекрутингу територіальної оборони знаходиться на вул. Пекарській, 41 в приміщенні Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій. Телефон Гарячої лінії — 1580. Щоп’ятниці у центрі працюватимуть медики, аби на місці можна було виготовити необхідні довідки. 

Для того, аби записатися у резерв територіальної оборони, необхідно:

 

  1. Ваше свідоме рішення.

  2. Пройти співбесіду, написати заяву про бажання приходити службу у військовому резерві  в територіальній обороні.

  3. Зібрати необхідні документи кандидата для оформлення контракту  про проходження служби у військовому резерві територіальної оборони:

  • копія військово-облікового документу ( тимчасове посвідчення\посвідчення про приписку) - 1 шт.

  • копія паспорта - 1 шт.

  • копія ідентифікаційного коду -1 шт.

  • фото розміром 3х4 - 4 шт.

5. Медичні довідки:

  • психоневрологічний (вул. Коциловського 30)

  • наркологічний ( вул. Б.Лепкого 8)

  • протитуберкульозний (вул. Зелена 477)

  • дерматовенерологічний (вул. Коновальця 1)

6. Довідка від МВС (про несудимість). Можна замовити через інтернет.

7. Пройти військово-лікарську комісію в РТЦК (колишні військкомати)

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.