×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Львівські паркомати мають "заговорити" англійською та оплачуватись безготівково - Володимир Лесик

Сьогодні під час пленарного засідання сесії ЛМР депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Лесик звернувся до міського голови з проханням обладнати паркувальні автомати міста як слід. У багатьох паркувальних автоматах Львова відсутня технічна можливість здійснювати оплату готівкою, розповідає депутат.
 
«На 14-ти з 50-ти майданчиків для платного паркування ЛКП «Львівавтодор» оплату за послуги паркування можливо здійснити лише у безготівковій формі. Як наслідок, часто трапляються випадки, коли водіїв, які не мають змоги оплатити паркування готівкою, безпідставно притягають до відповідальності за порушення правил паркування», - Володимир Лесик.
 
За словами депутата, з труднощами оплати за паркомісце стикаються іноземні туристи. Адже правила паркування на платних майданчиках для них недоступні, оскільки Оператором паркування згадана інформація не дублюється англійською мовою.
 
«Прошу Вас, здійснити інвентаризацію усіх паркувальних автоматів на відведених майданчиках для платного паркування ЛКП «Львівавтодор» на предмет їхнього належного обладнання згідно з вимогами Положення про паркування траспортних засобів у нашому місті. Крім того, забезпечити технічну можливість оплати за паркування через паркувальні автомати усіма доступними способами: готівковим, безготівковим. А також забезпечити розміщення на майданчиках для платного паркування інформацію про правила паркування англійською мовою», - додав депутат.
 
Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.