×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Міст не потрібен - відповідь мера Львова на питання депутата Олексія Різника про міст на Княгині Ольги

Сьогодні, 7 жовтня, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради відбулось годинне спілкування міського голови Львова з депутатами у форматі запитань-відповідей. Депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Різник запитав Андрія Садового про те, чи готовий він долучити депутатський корпус до розробки загальної єдиної концепцї розбудови єдиної інфраструктури міста.

«Всіх у Львові болить питання розбудови соціальної інфраструктури. Чи готові ви долучити депутатський корпус до розробки загальної єдиної концепцї розбудови єдиної інфраструктури? Чи готові ви доручити це питання депутатам, які готові відповісти за якість цієї концепції мандатом? І щодо мосту на Княгині Ольги - Володимира Великого він буде чи не буде?», - запитав Олексій Різник.

У відповідь міський голова запевнив, що без співпраці з депутатами у будь-які сфері важко мати кінцевий результат. А міст на Княгині Ольги виключно для проїзду трамваїв і нібито з погляду здорового глузду є нераціональним, оскільки його проектували ще у 70-ті роки, його і не добудували в радянську добу, а фахівці, яких місцева влада запрошувала з Німеччини, мають позицію, що він не потрібнен фізично.

Натомість фракція ЄС і місцеві мешканці вважають, що руйнувати - не будувати, міст краще зберегти і довести до пуття.

 

Більше інформації про діяльність фракції "Європейська Солідарність" читайте тут: https://www.facebook.com/faction.es.lviv.lmr/
 
Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.