×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

На ремонти доріг Львова виділено додаткові кошти – Володимир Лесик

Під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутати проголосували за виділення додаткових коштів на ремонти доріг. Це рішення обумовлене тим, що на ремонти деяких уже розритих доріг взагалі не було передбачено коштів, розповідає депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Лесик.

«Усі мешканці Львова знають, що у місті триває так званий експеримент з перетворення міських автодоріг на велодоріжки. Цей процес ініційований певними «урбаністами», які відомі на всю Україну «своїми особливими» шляхами вирішення транспортної проблеми. Підтвердженням цього є вул. Пекарська, яку нещодавно відкрили після ремонтних робіт. Так от ця дорога, враховуючи ширину проїжджої частини, стала замість магістральної – внутрішньоквартальною», - обурюється Володимир Лесик. 

За словами депутата, розкопані ще з минулого року вулиці вже мали бути давно завершені.

«Для видимості бурхливої діяльності дороги розриті, а роботи не проводяться. Саме це стало причиною виділення додаткових коштів на ремонти доріг Львова. Йдеться про 70 млн грн на вул. Шевченка, 31 млн грн на вул. Бандери, 5 млн грн на вул. Орлика. 

Оскільки дохідна частина бюджету Львівської міської територіальної громади за результатами півріччя виконана не була, мешканці повинні зрозуміти, що ці кошти не державна субвенція, а десь перенесене бюджетне фінансування з інших статей з однією метою – якомога швидше, до зимового періоду розкоркувати львівські шляхи».

Більше інформації про діяльність фракції "Європейська Солідарність" читайте тут: https://www.facebook.com/faction.es.lviv.lmr/

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.