×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

ТОП-5 нових та нестандартних дитячих майданчиків у Львові

Повідомлення про нові та креативні майданчики у місті заполонили соцмережі львів'ян. Депутати Об'єднання “Самопоміч” підготували топ-5 дитячих креативних майданчиків, які з'явилися у місті нещодавно завдяки громадському бюджету Львова.

  •  Майданчик на вул. Козланюка

Його відновили в межах Громадського бюджету на вулиці Козланюка, біля школи № 63, що у Личаківському районі. Тут є гірка, тренажери, стіл для тенісу, гойдалки, лазанки, балансири. Буде цікаво і дітям, і дорослим.

  • Майданчик у парку «Горіховий Гай»

Безпечний та екологічний майданчик, який майже весь - із дерева. На території є колоди, по яких можна лазити, тенісний стіл просто неба та інші елементи для різноманітної рухової активності.

  • Майданчики у парку ім. Виговського

Тепер тут прокладені нові доріжки, парк освітили і облаштували два сучасні майданчики. Це справжні ігрові зони з екологічних матеріалів, де найбільше дерева та мотузок. Діти можуть гратися тут годинами.

  • Майданчик у парку «Білогорща»

Покриття на ігровій зоні - лише природні матеріали: деревна мульча, пісок, відсів. Всі ігрові елементи теж переважно з дерева. Креативна лазанка із канатами та перешкодами вже на фінальній стадії встановлення.

  • Майданчик біля собору Святого Юра

Цікаві елементи для різних вікових груп: від гойдалок для малечі до справжніх дерев'яних будиночків для старших.Також тут є оригінальні тунелі і мости над ними.

“Усі ці майданчики не з'явилися у Львові без Громадського бюджету. Мешканці задали тенденцію і місто радо підтримало їх ідеї. Ще 5 років тому ми могли тільки про таке мріяти. А тепер кожен район Львова має по кілька цікавих та оригінальних просторів. І головне - з  кожним роком їх ставатиме все більше,” - говорить один із співініціаторів впровадження Громадського бюджету у Львові, депутат від Об'єднання "Самопоміч" Юрій Лукашевський.

До кінця року ще один екомайданчик із лазанкою у вигляді  корабля має з‘явитися у Замарстинівському парку.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.