×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Варто перевірити цільове використання бюджетних коштів у комунальних медзакладах - Тетяна Шевченко

8 липня, під час пленарного засідання Львівської міськради депутатка «Європейської Солідарності» Тетяна Шевченко звернулася до міського голови із проханням надати протокольне доручення контролюючим органам перевірити цільове використання бюджетних коштів комунальними медичними закладами. 

«Прошу перевірити усі медичні заклади міста Львова, бюджетних коштів отриманих з бюджету міста чи інших бюджетів, благодійної допомоги за період з 01.01.2020 і до сьогодні. Вимагаю надати інформацію щодо їхнього освоєння з повною деталізацією в розрізі бюджетних стрічок», - сказала Тетяна Шевченко. 

За словами депутатки, Львівською міською радою було прийнято ухвалу від 17.06.2021 № 907 “Про концепцію розвитку галузі охорони здоров’я на території Львівської міської територіальної громади“. 

«З прийняттям ухвали було розпочато процедуру злиття та реорганізації комунальних медичних закладів міста Львова в територіальні медичні об’єднання закладів охорони здоров’я та відокремлені підрозділи комунального некомерційного підприємства - територіальних медичних об’єднань закладів охорони здоров’я. Ми повинні розуміти ефективність використання грошей з казни міста» - зазначила депутатка.

Більше інформації про діяльність фракції "Європейська Солідарність" читайте тут: https://www.facebook.com/faction.es.lviv.lmr/

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.