×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Ще одна можливість отримати фінансову підтримку для громадських організацій

У Львові триває конкурс на фінансову підтримку громадських організацій для покриття видатків на оренду приміщень на 2021 рік.

Заступниця начальника відділу громадського партнерства ЛМР Юлія Бойко зазначила, що конкурс для покриття видатків за оренду приміщень для ГО проводиться Львівською міською радою щорічно, із традиційним прийомом аплікаційних форм з 1 по 25 лютого.

«Цей конкурс - один із способів підтримки діяльності громадських організацій Львова. Варто зазначити, що щороку до конкурсу долучаються нові громадські організації, а це - основний критерій його актуальності».

Вимоги до учасників конкурсу:

Учасниками конкурсу можуть бути громадські та інші неприбуткові організації, які офіційно зареєстровані відповідно до вимог законодавства України як неприбуткові, виконують суспільно значимі для міста функції та орендують приміщення, що перебувають у власності територіальної громади м. Львова.

Учасниками конкурсу не можуть бути громадські та інші неприбуткові організації, які: мають заборгованість за попередній календарний рік; використовують приміщення менше одного року з моменту підписання договору оренди; сплачують орендну плату за пільговими умовами.

Заявникам необхідно:

Заповнену реєстраційну картку учасника конкурсу, завірену печаткою організації та підписом керівника, необхідно подати на ім'я начальника управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради через Центр надання адміністративних послуг міста Львова

Кінцевий термін прийому документів: 25 лютого 2021 року.

Звернення, які подані після закінчення зазначеного терміну, до розгляду конкурсною комісією не приймаються.

За додатковою інформацією просимо звертатись у відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради», за адресою: пл. Ринок, 1, каб. 539, тел. 297−57−63 або на електронну скриньку: [email protected]