×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львівській міській раді проводять он-лайн-консультації

У Львівській міській раді відбулось он-лайн - представлення проєкту ухвали «Про розроблення детального плану території у районі вул. Л. Поповича, вул. Л. Глібова, вул. М. Драгоманова».

Ініціатор консультацій: управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради.

За словами представника ТОВ «Інститут соціальних технологій» Остапа Кімаковича, ними запропоновано проєктування науково-адміністративної будівлі-вставки на вул. Поповича, 9.

«Ми звернулись і просимо дозволу на старт робіт. Нещодавно ми закінчили ремонт будівлі, яка є у нашій власності, та відремонтували частину дороги. Також у нас є договір оренди земельної ділянки».

Упродовж он-лайн-зустрічі мешканцями було висловлено застереження  щодо охоронної зони пам’ятки архітектури, тощо.

Завідувачка сектору громадських слухань ЛМР Дзвенислава Челепіс зазначила, що консультації проводяться з метою розроблення відповідного проєкту та інформування громадськості.

«Це - хороший приклад консультування з мешканцями, обговорення проєкту до того, як надається дозвіл на розроблення містобудівної документації, відповідно до якої згодом проходять громадські слухання. Тобто міська рада діє на випередження з бажанням врахувати якомога більше інтересів мешканців на початкових етапах розроблення документації».

Додамо, що зауваження та пропозиції можна подавати через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення до 04.06.2020 року.

Додаткові електронні консультації відбуваються на платформі Фонду "Східна Європа" https://consult.e-dem.ua.Тут бажаючі також можуть ознайомитись із документом та додати коментарі стосовно документу.

Консультації з громадськістю щодо проєкту ухвали «Про розроблення детального плану території у районі вул. Л. Поповича, вул. Л. Глібова, вул. М. Драгоманова» триватимуть з 21 травня 2020 року по 4 червня 2020 року.