×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львові мають намір змінити вартість ритуальних послуг

11 березня у Львівській міській раді у межах консультацій з громадськістю було представлено проект рішення виконавчого комітету Львівської міської ради «Про встановлення ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» тарифів на ритуальні послуги».

Ініціатор проведення консультацій - департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради. «Перегляд тарифів на ритуальні послуги зумовила зміна з 01.01.2020 законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати – 4723 грн та прожиткового мінімуму для працездатного населення – 2102 грн, що у свою чергу впливає на встановлення посадових окладів і тарифних ставок для робітників, - повідомила під час  представлення проекту рішення виконавчого комітету заступниця начальника відділу планування, ціноутворення та житлової політики управління економіки підприємств департаменту житлової політики ЛМР Ірина Колодка. - Ріст тарифів буде незначним – у середньому до 10 відсотків».

У секторі громадських слухань відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради повідомили: «Зауваження та пропозиції можна подавати через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення до 16 березня 2020 року».

Детальніше тут.