×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львові встановлено нові ставки збору за місця паркування транспорту

На позачерговому пленарному засіданні ЛМР депутати встановили ставки збору за місця для паркування транспортних засобів у м. Львові. Відповідну ухвалу підтримали 33 депутати.

Депутати встановили ставки збору за місця для паркування транспортних засобів за кожний день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів (у грн.) за 1 кв. м площі земельної ділянки, визначеної для організації та провадження такої діяльності відповідно до п’яти зон паркування на території м. Львова. Буде впроваджено три типи паркувальних абонементів.

Відтак у 1-й зоні паркування:

На спеціально обладнаних майданчиках для паркування – у розмірі 0,075 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.

На відведених майданчиках для паркування – у розмірі 0,06 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.

У 2-й зоні паркування – у розмірі 0,05 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.

У 3-й зоні паркування – у розмірі 0,03 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.

У 4-й зоні паркування – у розмірі 0,02 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.

У 5-й зоні паркування – у розмірі 0,03 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.