×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

На території СЗШ №48 в рамках громадського бюджету встановили одразу кілька майданчиків

У Франківському районі Львова реалізували проект громадського бюджету №160 «Універсальний спортивний майданчик на подвір’ї СЗШ №48».

Як розповів автор проекту Михайло Яремко, завдяки громадському бюджету на території школи вдалось встановити одразу кілька майданчиків. «Ми запланували універсальний майданчик. Але, як з’ясувалось, в управлінні освіти уже була готова проектно-кошторисна документація на нього. Відтак ми вирішили за кошти громадського бюджету встановити додатково ще два майданчики - дитячий та  спортивний».

За словами директора СЗШ №48 Романа Герасима, на території майданчиків встановили також нове освітлення та огорожу. 

«Нам дуже приємно, що ми тепер маємо кілька майданчиків біля школи. Сюди щодня приходять мами з дітьми на дитячий майданчик, а школярі бувають тут не тільки на уроці фізкультури, а й в позаурочний час. Діти з користю проводять свій вільний час. На універсальному майданчику грають у футбол, займаються на тренажерах». 

Михайло Яремко виграє громадський бюджет уже не вперше. Каже, що боротьба за проекти, їх реалізація приносить йому велике моральне задоволення.

«У ліцеї №2 навчаються мої діти, тому подавав проект, у СЗШ №36 я навчався, біля СЗШ №48 проживаю. Відтак бачити, як змінюється твоє місто, вулиця, школа, усвідомлювати, що ми всі разом доклали до цього максимум зусиль – дуже приємно. Але спинятись не буду, адже ще є багато цікавих ідей, які потрібно реалізувати».

На думку Михайла Яремка, головне – це правильно організований процес голосування. «Боротьба за перемогу об’єднує людей, мобілізовує. І дуже важливо, що нас підтримують батьківські комітети, бо розуміють, що це потрібно насамперед їхнім дітям».     

Додамо, що з 1 по 15 листопада триватиме голосування за проекти громадського бюджету на сайті https://lviv.pb.org.ua/.

Оксана Чухліб.

11.10.2019