×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Депутати підтримали електронну петицію “Заборонити закупівлю громадського транспорту для Львова без кондиціонерів“

19 вересня на сесії ЛМР депутати підтримали електронну петицію “Заборонити закупівлю громадського транспорту для Львова без кондиціонерів“.

Начальник управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради Юрій Лукашевський повідомив, що петиція була зареєстрована 25 червня 2019 року на порталі e-dem.in.ua – Єдина система місцевих петицій. Автором її є Андрій  Маринюк. 25 липня 2019 року дана петиція набрала необхідних 500 голосів на підтримку.

Автор петиції пропонує, зокрема, з метою збереження здоров’я пасажирів та забезпечення їх комфорту заборонити закупівлю нових транспортних засобів для міста Львова, якщо в них відсутня встановлена заводська система кондиціонування та опалення.

Відповідною ухвалою ЛМР доручила департаменту житлового господарства та інфраструктури до наступного пленарного засідання підготувати дорожню карту щодо вирішення питань, порушених електронною петицією.

Депутат Львівської міської ради, член комісії інженерного господарства Роман Іванців зазначив: «Підтримка цієї електронної петиції означає підтримку позиції людей, які мають їздити у комфорті. Тепер головне завдання виконавчих органів – фахово розробити дорожню карту на її реалізацію – скільки це буде коштувати і як це втілити у життя».

Надія Гербовка.

19.09.2019.