Версія для друку

У Львові кожен початковий клас «Нової української школи» отримає нове обладнання

14 травня на черговому засіданні постійної комісії гуманітарної політики ЛМР депутати погодили Титульний список на закупівлю музичних інструментів, комп'ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту для початкових класів «Нової української школи», видатки на які у 2019 році планується проводити за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м Львова.

Як повідомили в управлінні освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР, у 2019 році з обласного бюджету отримали 1 млн 700 тис. грн на закупівлю музичних інструментів, комп’ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту для початкових класів «Нової української школи» у м. Львові. Ще 2 млн 815 тис. грн виділила Львівська міська рада на ці потреби. За ці кошти у кожен із 311 початкових класів Львова буде закуплено обладнання.

«Кожна школа отримає кошти і визначатиме, що купувати для кожного початкового класу. На один комплект буде виділено 14, 5 тис. грн.  Якщо у школі є комп’ютери, то їх їй зараз не потрібно і вона закупить, для прикладу, музичні інструменти для початкових класів, а якщо не вистачає комп’ютерів, тоді зможе придбати їх за виділені кошти. Усе визначатимуть школи відповідно до своїх потреб», - зазначила голова постійної комісії гуманітарної політики ЛМР Тетяна Іванів.

Надія Гербовка.

15.05.2019

Фото - ілюстративне.