×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

На комісії культури, молодіжної політики та спорту розглянули Програму з організації Дня футболу на честь Андрія Баля

Уже вдруге в рамках фестивалю Leopolis Jazz Fest у Львові відбудеться футбольний матч пам’яті Андрія Баля. Про це повідомив начальник управління молоді та спорту ЛМР Антон Нікулін під час засідання комісії культури, молодіжної політики та спорту.

1 липня на «Арені Львів» друзі легендарного футболіста зіграють товариські матчі із зірками спорту, музики та дітьми віком від 6 до 10 років.

За словами голови комісії Віталія Свіщова, матч зірок українського футболу і дітей пройде під патронатом Федерації футболу Львівської області за фінансової підтримки управління молоді та спорту Львівської міської ради.

«Футбольний турнір пам’яті видатного Андрія Баля – це соціальний проект, в якому візьмуть участь діти з Львівщини. Це справжнє свято футболу, на яке зберуться фанати, вболівальники, а діти на «Арені Львів» зможуть відчути себе справжніми футболістами, познайомитись із зірками футболу, відчути цю неповторну атмосферу, яку вони запам’ятають назавжди. Було б добре, щоб в кожному виді спорту відбувались подібні акції».

Як повідомили в управлінні молоді та спорту ЛМР, у програмі передбачено турнір серед гостей Леополіс Джаз Фесту, автограф-сесія зірок футболу з дітьми, матч ветеранів «Динамо Київ» та команди-переможця торішнього дитячого турніру пам’яті Андрія Баля – дитячої команди «Розділ» (із батьківщини футболіста) та найяскравіше футбольне змагання – матч «Зірки Українського футболу» з дітьми.