×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Інформація щодо участі громадян у пленарному засіданні 19.04.2018

19 квітня відбудеться чергове пленарне засідання Львівської міської ради. Однією з форм участі громадян у місцевому самоврядуванні є присутність та виступи під час пленарних засідань.

Управління «Секретаріат ради» інформує, що для виступу на пленарному засіданні щодо питань порядку денного подано 5 належним чином оформлених звернень, а також 11 громадян повідомили про своє бажання бути присутніми на пленарному засіданні 19.04.2018 року.  

Загалом, для гостей у сесійній залі є 30 місць. 

Додамо, всі охочі можуть переглянути онлайн-трансляцію пленарного засідання Львівської міської ради на Інформаційному порталі депутатів ЛМР www.lvivrada.gov.ua.

Довідка. Відповідно до статті 3 Регламенту Львівської міської ради 7-го скликання, затвердженого ухвалою міської ради від 17.03.2016 №260, першочергове право бути присутнім на пленарному засіданні надається:
- членам територіальної громади на звернення яких на пленарному засідання заплановано розгляд проектів актів індивідуальної дії;
- представникам суб’єктів якими внесено місцеві ініціативи або електронні петиції;
- членам територіальної громади, які повідомили управління «Секретаріат ради» про своє бажання бути присутнім на пленарному засідання не пізніш як за день до пленарного засідання.