×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Львів’ян кличуть на обговорення детального плану території в районі вул. Стуса до межі парку «Снопківський»

21 лютого 2018 року відбудеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території в районі вул. Стуса до межі парку «Снопківський» у м. Львові.

Проектом ДПТ охоплено територію, площею 1,85 га, яка включає ділянки забудови № 17-39 на вул. Стуса. Розрахунковий термін реалізації ДПТ відповідно до генерального плану міста.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІПМ «Містопроект».

Головним завданням ДПТ є деталізація планувальної структури і типу забудови на території проектування згідно рішень генплану м. Львова з уточненням планувальних рішень на окремих ділянках, в тому числі, з врахуванням ініціативи гр. Боярчука С. М. щодо будівництва багатоквартирного житла.

Як повідомила головний архітектор проекту Інеса Склярова, в межах детального плану передбачається впорядкування планувальної структури і функціонального використання території та врахування намірів користувача земельної ділянки,а саме, власника земельної ділянки на вул. Стуса,39, де планується розміщення багатоповерхового житлового будинку з вбудованою автостоянкою.

 

Місце проведення: Великий сесійний зал Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок,1). Початок о 18.00.

Пропозиції можна подавати до 05 березня 2018 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій — Челепіс Д., тел. 032 297 57 63.

Додамо,  громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення  детального плану території в районі вул. Стуса до межі парку «Снопківський» у м. Львові триватиме із 06 лютого 2018 року по 05 березня 2018 року.

Детальніше: