×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Інформація щодо участі громадян у пленарному засіданні 23.03.2017

23 березня відбудеться чергове пленарне засідання Львівської міської ради. Однією з форм участі громадян у місцевому самоврядуванні є присутність та виступи під час пленарних засідань.

Управління «Секретаріат ради» інформує, що на виступ на пленарному засіданні щодо питань порядку денного подано 8 належним чином оформлених звернень, а також 22 громадяни повідомили про своє бажання бути присутніми на пленарному засіданні 23.02.2017 року.  

Таким чином, кількість місць, зарезервованих для громадськості на пленарному засіданні вичерпано.

Додамо, всі охочі можуть переглянути онлайн-трансляцію пленарного  засідання Львівської міської ради на Інформаційному порталі депутатів ЛМР www.lvivrada.gov.ua.

Довідка. Відповідно до п.4.1  ухвали Львівської міської ради №1563 від 02.03.2017 року першочергове право бути присутнім на пленарному засіданні надається членам територіальної громади м. Львова з врахуванням наступної пріоритетності:

1. Членам територіальної громади м. Львова, які бажають виступити на пленарному засіданні та подали своє звернення у відповідності до встановленого Радою порядку.
2. Членам територіальної громади м. Львова, за зверненнями яких на пленарному засіданні заплановано розгляд проектів актів індивідуальної дії та які повідомили секретаріат Ради про своє бажання бути присутніми на пленарному засіданні не пізніше ніж за 48 годин до пленарного засідання.
3. Членам територіальної громади м. Львова, які повідомили секретаріат Ради про своє бажання бути присутніми на пленарному засіданні не пізніше ніж за 48 годин до пленарного засідання.