×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 125
Неможливо завантажити XML-файл

«Міські інженерні мережі потребують модернізації», - Іван Гринда

Комісія інженерного господарства, транспорту і зв’язку ЛМР на виїзному засіданні проінспектувала основні об’єкти водопостачання Львова, очисні споруди та колектори.
Зі слів голови комісії Івана Гринди, головна увага була прикута до Винниківського колектора, який місто взяло на баланс та через несправність проводить повну його заміну. Депутат переконаний, що таким чином незабаром одне з джерел неприємного запаху у Львові буде ліквідоване.
«Наша комісія провела планове виїзне засідання, щоб мати власну достовірну інформацію про стан наших інженерних мереж. Не секрет, що міські очисні споруди у місті давно застаріли і не можуть повністю очищати промислові стоки. Тому потрібно думати про те, як модернізувати очисні станції, адже через кілька років це може вилитись у серйозну  проблему», - вважає Іван Гринда.
З його слів, у Львові ведеться дискусія щодо того, чи варто брати грантові кошти, кредити ЄБРР та Північного банку для встановлення аеротенків -  споруд для штучного біологічного очищення стічних вод.
З огляду на це, 24 червня запланована розширена нарада посадовців ЛМР, депутатів, кредиторів та представників «Львівводоканалу».