Версія для друку

У Львові діятиме Пакет підтримки розвитку конференц-індустрії

Рада затвердила Програму «Пакет підтримки розвитку конференц-індустрії у м. Львові» на 2022 рік. Це рішення підтримало 53 депутати.

Програма “Пакет підтримки розвитку конференц-індустрії у м. Львові“ передбачає підтримку національної конференц-індустрії, що  стимулюватиме національні асоціації та професійних організаторів конференцій проводити заходи конференц-індустрії у Львові.

А також є одним із ефективних інструментів допомоги індустрії ділової гостинності (конференц-індустрії) та пом’якшення наслідків впливу глобальної кризи на суб’єктів, задіяних у цій індустрії.

Серед завдань Пакету підтримки розвитку конференц-індустрії:

- сприяння та підтримка у проведенні заходів ділової гостинності відповідно до встановлених вимог під час послаблення протиепідемічних заходів, виходу з карантину та у посткарантинний період;

- відновлення індустрії ділової гостинності у м. Львові, що передбачає збереження робочих місць, розвиток локальної економіки та промоцію міста Львова;

- налагодження співпраці з учасниками конференц-індустрії з метою подальшої спільної роботи над розвитком сфери ділової гостинності.

Виконання заходів Програми сприятиме промоції м. Львова на національному ринку конференц-індустрії.